Gotland,uppsats och chatter

För alla insatta kan jag säga att det inte lär hända något mellan mig och grannen..han är upptagen :P jaja skit the same som mamma säger *S*

Längtar verkligen till Gotland och kompisarna..behöver mig rejäla fikor så jag står mig ett tag, dessutom ska det bli kul att träffa Bitcharna (delar av dem),porris,H och B faktiskt :)
Självklart beror en del av denna längtan på att jag vill komma härifrån ett tag..känner att jag behöver det, blir snart galen på att inte ha några kompisar här och en viss bitch har inte svarat på mitt sms som jag skickade för nån vecka sen typ.
Har i alla fall tröstat mig med att shoppa lite :) men sen så kommer moralpredikningarna tätt "du slösar väl inte bort alla pengar","hoppas du sparar lite till hyran" osv...
VILL HÄRIFRÅN!!!

Uppsatsen är typ färdig..ringde en viss GustaF idag hehe , jag frågade om han tänkt att vara ledig länge "nja jag kommer tillbaka den sista januari..var det nått särskilt du tyckte jag skulle göra?"..svarade han då...ehh pucko kolla mailen och läs typ. så han skulle läsa den i helgen sa han. Yey!

Så snart blir Visby osäkert igen!! My Gals n' Pals :D:D:D

Känner att jag hoppar en del i konversationerna nu men det får ni ta om ni är intresserade :P

Har hängt en del på spraychatten och snackat med folk...och vilka människor det finns!
Tror killar på allvar att jag helt fritt och ledigt ska berätta för dem vad jag gillar i sängen, vad jag har för underklädesstorlek osv?? Helt sjukt!
Jag lever efter det mottot att jag bara säger saker på en chatt som jag skulle kunna säga till personen öga mot öga..men det verkar inte dessa killar göra..skulle vilja se dem gå fram till en främmande tjej på stan och fråga samma sak *S* (kommer nog inte hända..men det skulle vara kul att se)

Har i alla fall stött på en trevlig snubbe (Johan heter han..som alla andra *S*) på chatten och vi snackar nu via msn (än så länge) och han bor i sthlm (inga fler distanssnubbar för min del). Så vi får se vad som händer!
ps. Almighty bitch..han gillar tecknat också ;)

jaha nu hade inte jag mer på mitt stora hjärta

kram och pöss på er mina vänner

Yey..ny granne!

Nu börjar det ta sig som mordbrännaren sa! Häromdagen flyttade våran nya granne in.
Fakta:
namn: Enrique
ålder: 26
yrke: väktare
utseende: dreggelfaktor
umgänge: även dessa är yummie
bil: ja..en renault
gillar: musik antagligen med tanke på högtalarnas storlek
Övrig: talar spanska eller nått liknande språk
civilstatus: okänd men det finns ingen ring på fingret

Han verkar mycket lovande faktiskt... och tänk vad mycket man kan få ut om en person genom att bara titta ut genom fönstret (samt lite skvaller från mamma).
Vi får väl se hur detta artar sig..om inte annat har han säkert massor av polare ;)
Så de senaste dagarna har mycket stått i att kolla ut genom fönstrena diskret..eller jag tittar diskret..syrran glor!

I övrigt då? Jo syrrans polare tycker att jag är grym (jo det är faktiskt ett komplimang på tonårsspråk). Och jag har fått adoptera en lillasyster..syrrans polare Marcella.

Annars händer det inte mycket...eller jo en viss karlskronabo ber mig att tänka över att bli tillsammans med honom igen eller i alla fall försöka. Jag sa att jag ska fundera på det...


MEN ta det lugnt mina vänner...(almighty bitch jag vet att du precis fick en mindre hjärtattack av ovanstående mening)..jag har inte talat om hur länge jag ska fundera ;) sug på den ni!

nej ska återgå till min favoritsyssla den senaste veckan....Friidrotts EM


Semester...eller nått

Jahapp var ska man börja??

jo ca 2 veckor efter det att jag flyttat hit så drog vi iväg till öland en vecka..åh herregud säger jag bara!
Lång resa ner till kalmar på ca 4 timmar sen över en bro och sen försöka hitta den lilla hålan loppestad där våran stuga skulle ligga, jodå den låg där mitt ute i obygden bland alla kossor. Efter att ha packat ur bilen begav vi oss till närmsta affär (svindyrt) där jag dessutom fick ett bromsbett! (bra början på semestern)
Sen blev det en semester full av ... bilåkande för det visade sig att man inte kunde ta sig någonstans på ön utan bil. så vi körde och körde i flera dagar och mamma gjorde inget annat än att klaga på de höga bensinpriserna.
Vi hann i alla fall med eketorpsborg, Ölands djurpark (där jag av en outgrundlig anledning vann en massa tärningar att ha i backspegeln på bilen...ehh har inte ens körkort), solliden (stor grön trädgård inte mycket mer), borgholms slottruin (rätt cool), borgholm (trodde det inte fanns mindre städer än visby..ack så fel jag hade, och turister överallt), mamma åkte runt h ela ön för att kolla på keramik (dötrist), kollade in lite fornlämningar (bl.a skedemosse), annars åkte vi mest runt och kollade te.x en marknad i färjestaden. Efter denna vecka så skulle vi åka hem och beslutade oss för att ta vägen genom småland och glasriket..rätt kul och roligare väg än motorvägen..fick se ställen man inte sett förut..typ Tranås :P

Sen vi kom hem har vi farit runt en del, spelat minigolf, varit ut till skärgården, FIKAT, shoppat, varit till Skoklosters medeltidsdagar (liten och ynklig i jämförelse med ni vet vad) fast den guidade turen genom slottet var kul så nu har man sett sveriges största vapensamling :) och i lördags var vi och kollade på pridefestivalen och såg 3 personer som jag känner igen + en del kändisar.
Har även varit till uppsala förra helgen och träffade the almighty bitch och hennes sambo..vi hade skoj...kökade på kina, fikade och gick och såg på bio- nya pirates filmen..riktigt bra men nu längtar man till nästa! Va kul att träffa bitchen igen och snacka skit..fick även hjälpa till med att komma på ett namn till deras nya kisse :)
Annars har jag mest försökt hala ut på det faktum att jag borde söka jobb samt bråkar just nu med soc *morr*, de vill inte betala ut pengar till hyra eftersom jag bor hos föräldrarna, fast de inte ens är försörjningsskyldiga!!! Så en överklagan har skickats in.

så det är väl i princip det jag gjort i sommar...roligare kan man nästan inte ha :P
Moahahaha