Hemme..eller borte?

Jahapp så har man återgått till att bli stockholmare då..jaja jag vet vad ni säger men jag är inte som alla andra andra stockholmare, skulle ni verkligen kunna se mig som en brat hängandes på hamnplan eller på gute och trycker upp brösten mot mot nån stackare? näe tänkte väl inte det :P Så jag blir nog till själ och hjärta en gotlänning i alla fall jag..konstigt nog, för hur ofta har man inte gnällt över dessa backar? eller att det blåser? obeskrivligt antal gånger skulle jag tro..men hur det är är så saknar man kalkatraz i alla fall när man väl kommit därifrån..You'll see!

Vad har hänt då? jo efter att ha packat ur bilen och legat med ryggont i två dar :P så var vi och solade och badade igår..jag kämpar på med min solbränna, inte för att jag kina ligga och pressa som morsan i 3 timmar i sträck men ändå :) så nu har min rygg och mina bröst en aningens mörkare röd färg än annars ;) fast det kommer bli brunt.jag lovar!

Ringde till det välkända socialen idag..jodå det finns trevliga och hjälpsamma människor där..hon som jag pratade med var en sådan :) ibland har man tur.

På lördag drar man iväg till öland i en vecka..ska bli kul. Har aldrig varit där men ska bli kul att se andra öars fornlämningar, även om öland och gotland har liknande klimat och historia. Kanske kan kolla upp nått i köpingsvik :P Fast almighty bitch frågade mig om jag inte fått nog av öar..mjo lite fast blir man bjuden på en semesterresa så inte fan tackar man nej den saken är klar!

Jaja nu ska jag ut och sola lite så kan ju folket som jobbar fortsätta med det ..hehehe