Tunisien bilder!

sängen på hotellet
Sängen på hotellet


skelett av fenicisk man
Feniciskt skelett- man


utsikt från balkongen
Utsikt från balkongen (till höger en parabol)


våran strand
Våran strand (alla hotell hade egna strandremsor- vår var finast)


kattungar leker
Kattungar leker (fanns massor med katter där)


kattungar
Visst är dom söta!


Ingången till hamnen
Ingången till hamnen i Port el kantaoui (tornet till höger är en souvenirshop)


Karthago
Karthago- feniciskt hus (eller resterna av det)


Sidi bou said- Tunisien
Sidi bou said- utsiktsplatsen (den där jävla konstnärsbyn)

Otursförföljd eller!!!!

Just nu är saker och ting bara skit kan jag meddela:


Fredag: Smäller in låret i köksbordet= blåmärke och öm
Söndag: Ramlar utmed trappen på jobbet och drämmer i röven som fan= öm häck och blåmärke där också (sa till kollegan att det är tur att man har stor röv= airbag)
Tisdag: Får reda på att kollegor snackat skit om mig på utvärderingsmötet förra veckan..tack för den kniven i ryggen! Får dock vara kvar på jobbet så nu gäller det att man skärper till sig och inte ger dom en enda förevändning för att snacka skit till cheferna.

Fick dessutom reda på för någon vecka sen att jag inte får vara med på arkeologiskolan denna höst iom att ledaren har ändrat sig plötsligt och vill ha en av pedagogerna istället. Tack för förtroendet! Hon har hela tiden sagt att  det är klart du ska vara med och jag ska rekomendera det till cheferna osv osv. Jag var för fan med på utvärderingen och la fram alla tankar och åsikter som jag och K hade kommit fram till gemensamt..plötsligt duger inte det heller utan allt ska göras om. De ska tydligen prata mer och gräva mindre...stackars barn, det är ju gräva dom tycker är roligast!

Så som ni ser är allt skit!

3 ljuspunkter:

* Shopping på lördag
* Kräftor idag
* förhoppningsvis nya filmer imorgon

Saknad,längtan,ångest

tre ord som sammanfattar känslolivet här just nu!

Saknad: Klart jag saknar A men jag saknar även alla mina vänner som jag knappt träffar. Saknar gotland och hela det livet som jag blivit van vid, fika på ringduvan,slö-shopping,klubbdagar på åhléns m.m. Remember those days?

Längtan: Tills A kommer hem och vi kan ta itu med alla saker vi planerat, resa b.la. samt en överaskning ;-) Längtar också efter nya vänner..de växer inte på trän tyvärr :(

Ångest: inför att A kommer hem och kommer vara 10 gånger tröttare än normalt, att jag inte kommer få fortsätta på museet efter december (för då får jag varken soc eller a-kassa så vad ska jag leva på?)


Kan väl berätta nått skoj istället...var hem till päronen förra veckan och gjorde inte speciellt mycket (såå skönt) var in till uppsala på lördagen och träffade bitchen bl.a. Var på Gustavianum och kollade på deras utställningar..riktigt kul förutom att det var dövarmt och man var tvungen att fläkta sig konstant med brochyrerna *flämt*
Fikade med bitchen och hennes familj, snackade om allt möjligt, har bestämt oss för att boka in en shoppingresa till sthlm i september (behöver akut nya byxor typ).

gick runt i stan..shoppade en faktiskt en tröja och en kjol..de ni!
Sen åkte vi hem och kom hem lagom tills alla var skithungriga.
Åkte iväg och skulle käka pizza på ett ställe...inte mycket folk men fasiken vad det tog lång tid att ens få menyn. När vi väl fick den tog det säkert 30 min innan han kom fram, vid det laget hade syrran nästan börjat tugga på sin meny.
De andra som satt där hade inte ens fått sin mat, så när kyparen kom fram frågade vi om det skulle ta lång tid och då sa han att det skulle ta ett bra tag (vid detta laget hade vi nästan börjat knapra på varandra). Så vi åkte därifrån till ett annat ställe och hoppades vid gud att det skulle finnas platser.
Det fanns det som tur var och när brödet och salladen kom in slängde vi oss över den som hungriga lejon..har aldrig sett min familj bete sig så och dessutom tog salladen slut vilket den inte brukar göra.
så vi blev mätta den dagen också :-D

I söndags var jag och syrran på bio..Rush hour 3..filmen var sådär :-S

sen har jag väl i princip bara jobbat sen jag kom hem i måndags *S* förutom idag då när jag varit ledig.

På lördag är det Hertig Karls marknad i Nyköping så då ska vi som jobbar i kungstornet vara utklädda i renässanskläder *suck* jag som hatar att vara utklädd.
så har ni vägarna förbi kan ni ju alltid stanna förbi för att peka och skratta åt oss ;-)

Det var nog allt jag hade att säga idag.