Nytt år..igen.

Julen var riktigt trevlig..med lite annorlunda rätter på julbordet än vad man är van vid..men det funkade alldeles utmärkt. Fick mycket trevliga julklappar av A och hans familj :-)

Efter jul åkte vi hem till mig och tog det piano och fick lite fler julklappar. Åkte bland annat in till heron city och kollade på filmen borat..riktigt kul film och A skrattade så han fick ont i magen *S*
Åkte in till stan dagen efter..och kära vänner jag har blivit förälskad i en butik i gamla stan! De säljer underkläder..och de vet precis vad de pratar om, de hjälper till och provar ut så att det blir exakt rätt storlek....det visade sig att jag har haft fel storlek hela tiden..jag höll på och svimma när hon sa vilken storlek jag egentligen skulle ha. Så numera kommer jag bara köpa mina behåar där..visst de är dyrare men fasiken vilken service man får på köpet.
Så jag kom ut ur den butiken 650:- fattigare men en mycket lyckligare människa!

efter det har det inte hänt så mycket..firade nyår med familjen..en lugn tillställning där jag vann TP hehe, kvällen var dock grumlad av att pappa är som han är ni vet :S

På nyårsdagen åkte vi till A och det är där jag är nu :)
på fredag ska vi åka iväg och titta på en ny säng (just nu sover vi två stycken i en 105cm säng) ska bli superkul.

Hade det lite svårt att åka iväg i måndags eftersom min syster är rätt så ledsen..risken finns nämligen att våra föräldrar separerar....mamma har ledsnat på allt skit hemma (de insatta vet vad jag pratar om) och djupare in i den disskutionen tänker jag inte gå.
Är väldigt orolig inför framtiden och hur det kommer bli så jag kan behöva en del stöd beroende på vad som händer med oss.

kram på er mina vänner