Jobb och annat...

Vad gör jag nu förtiden??
Tja inte mycket tyvärr :S

Har spenderat mesta tiden sen förra inlägget på jobbet..dvs förra veckan :P
Sen suttit ensam i en stor lägenhet..*suck*

Men just nu sitter jag i sthlm, var tvungen att gå på möte i tisdags..de ville utreda om jag hade rätt till mera bidrag (de ville få det till att jag bodde hos A fast jag inte gör det..rent teoretiskt;) ..men shyyy säg inget ;)
Som tur var fick jag lite mera pengar men nästa ansökan kommer vara strulig..med lönespecifikation m.m. *suck* och sen ännu fler möten.

Var runt och kollade lite på vår/sommarkläder, försöker hitta något snyggt till tunisien..men det är fan inte lätt när allt ser ut som 60- till 70-tals gardiner!
Hittade snygga linnebyxor dock...som naturligtvis var för små *buhu*
Försöker även hitta någon snygg klänning men det är lögn i helvete tydligen..för man ska se ut som en gammal tapet hemma hos gammelmormor enligt det senaste modet *kräks*
Ska försöka se om jag hittar något i farsta imorgon men jag är inte överdrivet optimistisk om man säger så.

Jobbar igen nästa helg som sen blir det typ lugnt i två veckor innan jag ska jobba igen. Så får väl se vad man ska hitta på, blir ju påsk och sånt emellan :)
Ska även ta tag i min flyttkartonger nån helg då jag är ledig (har lite tröttnat på att flytta,men denna gången känns det helt ok)

Tja mer än så händer det inte i mitt liv...spenderar tiden framför datorn eller framför nån film mest.

A i miss u loads!

Fika..fika och så fika

Ja var ska jag börja....
Igår åkte jag in till stan för att träffa bitchen smo hade ett ärende i stan.
Självklart så började vi dan med att fika :)
Hamnade sedan på gamla brogatan som numera är min favoritshoppinggata :D Massor med butiker som säljer döskalleprylar..yey! :)
efter bitchens lilla ärende (rarely groping for words huh?;) så blev det en matfika och sedan shoppingrunda..mest för mig då bitchen hade svårt att bestämma sig (å andra sidan är det svårt att handla utan pengar).
För mig blev det i alla fall 2 böcker och lite annat.
Sen blev det ännu mera fika..väldigt trevlig tradition..även om jag håller med bitchen om att tiden gick alldeles för fort :S
Sen var det trafikkaos på centralen så tåg bytte spår och tider *suck* Dock ficka jag vänta i ca 55 min innan mitt tåg gick men hem kom jag ju :D, fick senare reda på att bitchens tåg också hade varit försenat (skulle gå 17.10 men avgick närmare 18) så vi hade hunnit med en fika till. Personligen anser jag att SJ är skyldiga oss en varsin fika! (borde ringa och klaga men orkar inte..är bara glad att jag kom hem).

Var astrött när jag kom hem så middagen fick bestå av mackor,thé och desperate housewifes...alltid nått *S*
Satt väl uppe lite för sent på kvällen än vad jag borde iom att jag jobbar idag..men men

Nu sitter jag på jobbet och har skittråkigt..har hitills kommit i 6 pers :P

Skickar dumma bilder till bitchen och A..så roligt har jag *S*

Miss u A!

image19
Vill haaa!!!!!!!!!!!!