Utrensning

Japp det har vi hållit på med i ett par veckor nu..så skönt kan jag säga att bli av med en massa skräp som sambon hamstrat sen jesus gick i blöjor :P

Så han har grävt igenom sina kulturlager i lägenheten.

Så det gick iväg ett lass till återvinningscentralen idag..Yey!

Däremot hittade han ju en massa saker hemma hos sin mamma som han var tvungen att släpa med hem så snart kommer det vara lika fullt igen ;)

Något som däremot var en höjdare var att vi hittade en dataskärm som inte någon hade nån användning för (förutom vi då) som vi då kunde ta hem och koppla till in dator (lever hjälpligt). Dessutom tog vi en sväng förbi ONOFF och köpte en router så jag även har nät på min dator...så nu slipper vi slåss om datorn! Så jävla bra! :D

Var iväg till IKEA för en vecka sen och köpte ny tv-bänk..blev riktigt bra, hur nöjd som helst med det köpet :) Och efter ommöbleringen har vi hur mycket golvyta som helst ju!
Det blev dessutom en jätteskön datastol (som sambon lagt beslag på) samt lite annat småbös. In och ut från IKEA på 45 minuter..undrar om det är rekord??
På vägen hem gjorde vi en sväng förbi Lekhuset i Norrköping så sambon kunde köpa till en modell till sin fina samling..denna gången blev det en höjd grävmaskin från CAT (får väl fota samlingen någongång så det blir lite tydligare..eller så kan sambon lägga ut det på sin blogg *hint hint*).
Det var hursomhelst en mycket trevlig söndag.

Sen har det faktiskt inte hänt så mycket mer..sitter mest och slöar och inväntar tisdagen just nu ;)
In the words of Joey Tribbiani "London Baby!"

Får väl sätta mig och skriva mer efter resan och dela med mig av mina intryck :)


Ny blogg på blogghimlen!

Checka in maskinistens blogg på:

http://maskinisten.blogg.se

Hemma!

Sambon kom hem förra veckan (Yey!) och han hade en del kul grejer att berätta *S*, de finns mycket konstigt folk i världen och de flesta verkar samla sig på just hans båt verkar det som. Tja enligt vad han berättar så.
Har ni någosin testat att ha ketchup på oxfilé med gorgonzolasås, eller kanske med vårrullar och ris?? Inte? Kanske inte så konstigt med tankte på att de flesta skulle tycka det var osmakligt..men det tycker tydligen inte sambons avlösare. Dessutom har människan varken humor eller empati (han har sagt så själv), hans tål inte lukten av diesel (bra att jobba som maskinist då) och är ingen tekniker. Snacka om fullträff för Broströms personalrekryterare!

I vilket fall som helst har vi tagit det ganska piano sen han kom hem.
A började på körskola i måndags och de som "jobbar" där är tydligen tappade bakom en vagn. Telefonisten skyllde sin brist på kompetens i att svara på frågor med att han endast jobbat där i 3 år och var sjuk förra veckan :S Det intressanta är att när A konfronterade honom dagen efter så sa han att han egentligen inte jobbade där alls...hmm.
De hade tydligen inte fattat att A ville ha hela paketet med teori och allt (han sa det till dom bara sisådär 17 gånger) dessutom hade det inte gått fram att han heller inte kört en meter innan (även detta framfört ett otal gånger).
Idioter!

Själv har jag inget jobb längre..är borttagen från schemat så nu får man börja leta jobb igen ..det suuuger!
Arbetsförmedlare föreslog att vi skulle flytta...till Gotland :S ehh nog för att jag tycker om ön men bo där året runt har jag redan testat och..nä tack.
Annars föreslog puckot att vi skulle bli särbos..hmm som att vi inte är tillräckligt med särbos redan?!

Annars är det som sagt mest lugna gatan..har fått A att fixa iordning inne i datarummet..så nu kan man faktiskt se golvet under skrivbordet och även skrivbordsytan..Helt fantastiskt! Men han har fått gräva djupt i kulturlagrena undertiden..funderade ett tag på att ge honom en skärslev :P

Har varit in till stan ett par gånger..sett en bäver (bor en bäver vid nyköpingsån..mitt inne i stan)..även om jag tyckte den såg ut som en sten *S*
Inhandlade saker på Mique..så nu kan jag baka sockerkaka som ser ut som en döskalle (det du bitchen!)

Jo har ju fyllt år också visserligen..men det var innan sambon kom hem..på nått sätt räknas inte den tiden i mitt medvetande längre.
Men en lista på mottagna föremål kommer här:

En strykbräda (som tydligen såg så spejsad ut att svärmor undrade vart fjärrkontrollen var)
Ett strykjärn (underlättar vid strykning)
En matberedare (måste hitta nått att bereda först)
En wokpanna (invigd och allt)
Ljuslyktor med döskallar (nu har jag hela serien)
Andra döskallesaker
Presentkort på en 90 min ansiktsbehandling (ska bli sååå skönt)
Filmen Djungelboken
Resa till London
Och jag får be om ursäkt om det är nått jag glömt

Ska bara försöka få tag i ett häftigt strykbrädesöverdrag så kan jag börja stryka sen :D

Och London ja..jag,sambon och svärmor åker den 30:e oktober och är borta till den 2:a nov. Får se hur mycket man hinner med. Vi ska gå på British museum i alla fall, de har just nu en utställning med ett par figurer från treakottaarmén så vi gärna vill se (svårt med biljetter dock). Annars finns det massor med annat roligt att se därinne. Sambon vill se HMS Belfast så den blir det också en tripp till. Gå på Harrods och kolla runt ska man väl passa på att göra, dessutom ska jag promenera vid West end och titta hur det ser ut där. Vi får göra upp en resplan så man hinner med allt :D

På söndag blir det en tripp till Ikea i Linköping. Tänkte köpa en ny tv-bänk samt en ny datastol, lite arkiveringsmaterial blir det också (för att kunna få ordning på kaoset *S*).

Det finns inte så mycket mer att säga..sambon är just nu och ska ställa in lastbilen i en lagård någonstans. Så jag är mol alena :) (enda anlednignen till att jag kan sitta vid datorn :P)

får väl återkomma om jag har något roligare att berätta......

Skit,Skit och ännu mera skit

Japp du var det samma visa igen när det gäller Broström AB.

Sambon har nu varit ute strax över 11 veckor (ska egentligen vara 10), han har sagt åt företaget att han SKA vara hemma den 4:e senast. Haha trodde vi på den själva eller?!

Det började med skiten i Mexico för bara ett par dagar sedan..de låg fint och lastade av..några dagar försenade men ändå (de låg i mexico i typ en vecka innan det hände något). Då drabbas hela jävla Mexico av tropisk storm så det var bara att tar bort slangarna och lägga sig utanför ovädret. Där ute fick de sedan vänta tills mexicanarna tyckte det var säkert att lasta av igen *suck*
 Detta gjordes under en snabb sväng under lördagen (ryktena säger att hade de kunnat tänka på båten hade sambon kunnat flyga hem i lördags..men nääääe då).Var egentligen meningen att de skulle till Texas efter detta men så blidde det inte utan de fick ligga till havs och flyta i ett dygn och inte visste vart de skulle någonstans eftersom kontoret i sverige var stängt under helgen.
Så nu är de på väg till Venezuela (självklart måste de åka långt bara för att A vill hem) och gud vet hur många dagar det kan ta..så nu får jag vara glad om han hinner hem till min födelsedag ens!

Känns så jävla orättvist! Det är bara för han det krånglar jämt med den där avlösningen. hans avlösare har redan kommit ombord och fått alla genomgångar och instruktioner så allt A kan göra nu är att rulla tummarna och vänta. Hur komemr det sig att det alltid bara är A som får stå över på sina turer?? Kan någon förklara det för mig???

Allt känns så jävla värdelöst nu!