Uppdatering sen igår!

Idag idag idag!

Ja idag kommer A hem..inte imorgon utan idag! :D
Längtar så jag håller på att bli tokig.
Kl 16.20 ska planet vara framme på arlanda och sen är det bara tåget kvar nästan hihi :)
Dessutom lär han hinna hem till sitt favoritprogram Grannfejden *S*

Lycklig lycklig..skoj skoj!

Nya tider, samma saker

Ja då har det gått en månad sen jag uppdaterade sist och jag önskar jag kunde säga att jag varit iväg på ett roligt äventyr någonstans sen dess..men näää, här händer ingenting.

Har sökt en hel drös med jobb men inte fått något, fick t.o.m provjobba på ett ställe och dom lät så positiva så men näe jag fick inte det heller :(

Min syster har hunnit vara över en sväng och det var jättetrevligt, hade riktiga tjejkvällar med glass och vänner *S*
Efter mycket om och men kom hon hem också ;)
Den söndagen var inte den bästa i mitt liv om vi säger så:
på väg till bussen går axelbandet till min väska av (borde anat vad som komma skulle), när vi så suttit på centralen i 30 min medelas det i högtalarna att tåget är inställt och det kommer ersättningsbussar *suck*
Nåja vi väntar snällt med alla andra utomhus i kylan och det går säkert 1 timme innan det kommer en buss (min tidsuppfattning började avta efter de första 20 minutrarna) och den blir ju naturligtvis proppfull så vi får vänta på nästa.
Syrran hade dessutom en tid att passa på sjukhuset hemma men den var det ju bara att glömma :P
När det så kommer ännu en buss efter drygt 30 till så går den till norrköping/linköping eftersom även det tåget ställts in *suckar ännu mer* (vid det här laget kan jag inte ens känna mina fötter).
Så vi fick vänta igen och jag har sett buss efter buss som går hem till mig men inte kunnat åkt hem förrän min syster satt på sin buss.
Så äntligen efter drygt 20 min till så kommer det en buss och syrran hoppar på och till min glädje ser jag då att det bara är ett par minuter tills min buss hem ska gå :)
När jag sedan ställt mig vid hållplatsen ser jag att bussen som min syster sitter på stannar till vid en annan buss och folk kliver av :o, jag tänkte va fan nu då??
Jo då visade det sig att de som skulle till stockholm skulle hoppa på den andra bussen istället eftersom den gör färre stopp på vägen. Lät ju bra det.
Nåja ännu hade inte min buss hem kommit och jag väntade 15 min (inte ovanligt att bussarna är jättesena här btw) och jag väntade 30 min (frös och ville bara hem).
En tjej som också väntade pratade med en del busschafförer om de visste nått..men näe de visste ingenting om våran buss.
Så när nästa buss skulle gå så kom det en buss och den var precis i tid..det visade sig att den jag skulle åkt med aldrig dök upp. Personalen hade försökt att ringa busschaffören men inte fårr tag i honom :S
så buss 715 13.52 mot oxelösund den 2/3-08 försvann upp i rök helt enkelt och ingen visste vart den tog vägen!!
När jag kom hem ringde jag upp länstrafiken och frågade hur man skulle göra om man ville ha kompensation och göra ett klagomål, fick då till svar att jag skulle fylla i en blankett och skicka in.
Tog reda lite på hur mycket man fick i kompensation...lyssna på det här: 50:- i presentkort hos länstrafiken!! det kostar ju för faen 60:- t/r mellan oxelösund och nyköping så vad jag får råd med i så fall är en enkel resa.
Kändes inte riktigt som det var värt 50:- :S
Samma kväll ringde de från restaurangen som jag provjobbat på och sa att jag inte fått jobbet, fan vilken bra söndag va???

Men sen dess har det inte hänt mycket.
Var iofs på konsert den 6:e mars med riltons vänner, grymt bra måste jag säga!! Deras framträdande är så full av humor att man blir riktigt glad av att gå och titta på det och det var precis vad jag behövde. Dessutom är de ju otroligt duktiga :)
Svärmor köpte t.o.m en singel åt mig som de stod och sålde efter konserten..så snällt så :)

Annars har dagarna sett rätt lika ut, man kliver upp efter att ha sovit ett par timmar (har otroligt svårt för att somna numera konstigt nog), sitter och läser,diskar kanske,ser lite tv,läser ännu mer,går och lägger sig. Otroligt spännande :P
det man har haft att se fram emot är melodifestivalen på lördagar och jag måste säga att låtarna i år har varit bättre än föregående år. aldrig har jag haft så många låtar i startfälten som det faktiskt går att lyssna på!
I finalen var det ju t.o.m 50% av låtarna som man kunde lyssna på som man tyckte var hyfsat bra :)
Sen kan man ju disskutera resultatet tills man kräks men jag nöjer mig nog med att säga att det var ett väntat resultat..vi skickar ännu en schlagerdiva i glitter med en låt som låter precis likadant som alla andra popdängor som vi skickat förut..grattis! men för en gång skull så kan jag säga att svenska folket röstade rätt men det blev fel låt som vann pga juryn...och jag som trodde att det var svenska folkets tävling..hmmm.
Nåja vi får väl se om vi i huvudtaget kommer med i finalen i belgrad..men det återstår att se i maj.

Roliga nyheter då?? Jodå har sådana också :)
A beräknas komma hem på onsdag eftermiddag! Kan bara säga äntligen efter 11 veckor!
Just nu sitter han i mexico och käkar tacos och dricker tequila..nej inte fan vet jag men han har klivit av konservburken i alla fall och spenderat natten på ett sunkigt hotell :P
Och förhoppningsvis så bär det av mot europa imorgon :)

Jajamen!

Roligare än såhär ser inte mitt liv ut som gräsänka och utan jobb *suck*
Jag behöver vänner,sällskap och fika!!