Ett år senare..ungefär

Har kännt att bloggen legat lite på is pga bristande motivation faktiskt.

Liten och kort update då vad som hänt:

Fick jobb i juli 2009 och jobbade fram till mars 2010 som fältsäljare för sector alarm..japp jag gick runt och sålde hemlarm till folk. Kan inte säga att jag är överdrivet stolt över min prestation där men jag gjorde så gott jag kunde. Lärde mig dock massor och fick fler vänner på köpet :)

Sen har det inte hänt så mycket..väldigt lite tårtbakande dessutom,lägger upp kusinens födelsedagstårta från förra året och sambons 30-års tårtor lite längre ner.

Har mest sökt jobb och dragit runt de senaste månaderna tyvärr.


I augusti däremot var det dags för Almighty bitch att gifta sig (kanske på tiden dessutom..8år senare liksom) och det var ett mycket fint bröllop som för mig varade i 3 dagar :) Det är ju en bit att åka till blekinge (5 tim med tåg ca).
Har dock upptäckt att detta året tydligen är ett giftesår då väldigt många av mina bekanta har gått och gift sig..mysko.
Min kusin gifte sig i all hemlighet i mitten av sommaren dessutom så det kanske ligger något i luften.

Började viktväktarna i februari,det ger faktiskt resultat tro det eller ej. I början innan man kom in i det så gick det väldigt upp och ner men sen till sommaren så gick det väldigt mycket neråt *happy* så nu har jag snart gått ner 10kg (denna veckan sabbades lite av tröstätande pga nedanstående händelse). Satsar på att gå ner ca 30kg till. För första gången så har jag något som kallas för kondition också..känns riktigt bra.


Nu är jag på väg att packa ihop mina saker så jag tillfälligtvis ska bosätta mig hemma hos mina föräldrar då jag och sambon kommit överens om att vi behöver vara ifrån varandra för att hitta tillbaka till varandra och det som vi en gång hade. det funkar upperbarligen inte som vi har det nu så man får ta alla alternativ som finns. Får se hur lång tid separationen varar för det är fan inte kul någonstans.
Så nu ska man bli särbo ett tag och att bo hemma hos päronen är inte direkt något drömläge för någon som är 30 snart *suck*.
Känns verkligen som man misslyckats med allt i livet: skolan,hitta arbete,förhållande..hur jag än gör så blir det aldrig rätt.


Nu när jag har fått gnällt av mig också 3 dagar i rad till olika polare så känns det lite bättre i alla fall.

Har inte så mycket mer att skriva just nu men förhoppningsvis så kommer det mer framöver.


De utlovade tårtbilderna:
(kommer inte ihåg fyllningar längre men det får ni leva med)



Min kusins födelsedagstårta från-09


Annan vinkel (och ja hon gillar kor)



Sambons ena födelsedagstårta när han fyllde 30 (han gillar grävmaskiner och arbetsfordon)

Den andra tårtan med kanske lite vuxnare inslag (där dekoreringen gjorde mig gråtfärdig)