Bajs-Bajsigare-Bajsigast-Soc

Jahapp...dom är ute efter mig..JAG VISSTE DET! Alltid är det nått krångel med de jävlarna *suckar tungt*
Skickade in min socansökan för nån vecka sen för att jag ville vara ute i god tid..och vad får man för det??? Inte ett skvatt!
Istället får jag veta att jag fått en ny handläggare..och denna ville ha andra handlingar än den förra,så det måste jag ta tag i fort, som gör att mina pengar blir försenade..och jag som hade lovat älsklingen att bjuda på mat (och jävlar vad jag fick truga för det) på fredag när han kommer hit.
Allt bara hopar sig

och som om detta inte vore nog......

Ams vill skicka ut mig på 2 månaders PRAKTIK...ni vet..obetalt arbete :P
borde egentligen ha sökt massor med sånna arbeten de senaste veckorna..men av nån konstig anledning har mitt huvud varit nån helt annan stans ;)

Just nu känner jag bara en stor hopplöshet och hoppas på att jag får mina pengar fort så jag kan åka till gotland..behöver skingra tankarna över massor med fika!!

Min älskade A kommer börja jobba nästa vecka..vara borta i 2 månader *ledsen*..och på andra sidan atlanten också :( Kommer sakna honom så mycket!

Som tur var så kommer han och hälsar på snart i alla fall :D Uj va vi ska kramas då :)

Nää man får väl ta tag lite i sitt liv nu :P

*suck*

Ibland är livet bra härligt..eller hur?!

Är hemma nu efter en underbar helg :)...kan inte sluta le:D:D:D:D:D:D:D

A är allt jag kan tänka på...nästan. De enda gångerna jag inte gör det är när verkligheten slår till och jag är tvungen att göra nått vettigt..typ gå på ams-möten :P bläää!

Kommer att få träffa min älskling igen imorgon..fatta att man längtar *suckar*
Som det ser ut nu så blir det ingen gotlandsresa förrän nästa vecka..vilket gör att denna helgen kommer ännu en gång att vigas åt min käraste.

Trippar runt på rosa moln hela tiden och kan inte sluta leeeee :):):)
Det är som folk säger..."du förtjänar detta", men att jag skulle få träffa någon så underbar som han trodde jag absolut inte!

Jaja maten väntar.

(vet att jag har lite mindre spännande läsning numera..men va fan det får ni ta..alla nykära är fåniga..jag blir snart normal igen..kanske ;)

A  I love u !

Lyckliga som få

Lyckliga som få

Kan det bli bättre än såhär??? Knappast!!

Singellivet är slut!

Japp...har nu världens bästa pojkvän..mohahaha :D
Han t.o.m matar mig med choklad..kan det bli bättre ;)

Så nu tänker jag stanna här ett bra tag till och sen åka till gotland för en lååååångfika (haha för jag vet att ni är så nyfikna att ni går åt) :P

*Malin är numera kärast i världen*


Puss till hela världen...speciellt till A


Han med stort H ;)

För en liten uppdatering (era nyfikna jävlar ;) )

Så denna Anders som jag nämt förut har gått något längre och faktiskt pratat i telefon i lite mer än 13 timmar på två dagar...han är hur mysig som helst och snäll, och och jag han är helt enkelt underbar :D

Vi har lika humor (ja det innebär att även ni tjejer kommer gilla honom eftersom han har lika sjuk humor som oss), gillar samma typ av film m.m.

De mer detaljerade sakerna tar vi senare vid en låååång fika ;)


kram på er mina vänner för imorgon drar jag till den otroligt söte pojken :)

Pojkar..pojkar, Can't live with u, can't live without u *suck*

Ännu en vända i chatternas värld har lett till en massa msn-kontakter varav de flesta la av att snacka efter 5 minuter :P
Men det har dykt upp 2 trevliga killar i alla fall :D

1 av dem skrev jag om i förra inlägget..MEN han har inte hört av sig på flera dagar även om han hela tiden påstår att han vill snacka med mig. Han säger att han har problem med msn..vilket iofs inte är ovanligt...Men lyssna på detta: Efter vi snackade på chatten sist..har han tagit bort sin profil..kan nån förklara detta?? jag kan alltså inte se om han är inne eller inte om inte han tar kontakt med mig..för antingen har han blockat mig eller bytt nick utan att tala om det för mig :o


den andra killen bor lite längre bort..Oxelösund..heter anders..är 183cm lång och har stora händer ;)

han är verkligen supertrevlig..och är väldigt mån om att inte vilja såra mig med dumma frågor osv..alltså tvärtom mot alla andra andra idioter. Så honom tycker jag om :) Vi har snackat om lite allt möjligt...dessutom gillar han att kolla på family guy hahaha, sen gillar vi typ samma musik :)

Men jag vill inte förhasta mig med något för jag vill inte förstöra något. Vi får väl se..har ju bara snackat med honom i två dagar..men han tycker jag är söt i alla fall *S*


Längtar just nu till gotland och ut ur detta huset *gaaaaaah*