Midsommar och fotboll

en av de roligaste midsommrar jag någonsin haft..tack porris :)

Var hemma hos porris och hennes pojkvän och grillade..riktigt trevligt..dock var det bara jag och H som hade haft turen att besöka systemet dagen innan då det var stängt på fredagen, detta hade alla andra missat tyvärr. Men det blev en bra midsommar ändå med en något suspekt midsommarstång och boten anna naturligtvis.
Vi var ca 10 pers om jag kommer ihåg rätt och man blev lagom full och glad..fick t.o.m sjunga små grodorna på nunnan *S* sedan en kebab på nisses och sen hemgång *going to miss u all* va hemma runt kl 4.

Nåå till lördagen som även den var trevlig..dock var H rätt så bakfull så att hon i huvudtaget tog sig till jobbet på morgonen är för mig en gåta.
Vi hade dock bestämt att vi skulle kolla på fotbollen tillsammans istället för att sitta i varsin korridor och snacka om den på msn ;) så vi slog oss ner i vårat äckliga allrum (fest dan innan..städat? Nope!), vi började med att vädra ut fyllislukten så man faktiskt kunde sitta därinne.
Cola,godis och frukt och så var matchen igång Sverige-Tyskland.......och vad kan man säga???
Sätt skottpengar på domarjäveln!!!! Han var helt klart partisk och antagligen köpt och halvtysk! Hånle åt spelare när de får gult kort! Näe fy fan.
Sen var det ju en amssa annat som var fel på den matchen också naturligtvis...men tydligen spelade tyskarna efter andra regler än vad svenskarna gjorde..konstigt :/
Men att svenskarna stod och drack vatten medans tyskarna spelade fotboll var ju bara fånigt..eller som H uttryckte det "kollektiv korkhet"..bra uttryck för en sådan handling anser jag.

Kan ju inte påstå att jag är förvånad iofs över att vi förlorade..men vi spelade hyfsat bra ändå för att vara mot ett sånt pass bra lag (spelar fult men bra).

Jaja i övrigt städar jag bara ur lägenheten..och om nån undrar så är det skittråkigt !

Dagens tanke: "om man skjuter upp sina sysslor blir det stressigt sen..äsch jag vil ha fiiiiika"

Singelsajter...ett gissel?

Hmm har funderat ett bra tag hur det kommer sig att jag är singel...mina vänner säger att jag bara inte träffat rätt snubbe än, frågan är det är så att det bara är ord från partiska stöttande vänner, eller om det faktiskt är sant?!

Är nog medlem i ca 4 olika singelsajter, och vad har det lett till? En blinddejt från helvetet (don't even make me go there!) samt ett 6mån långt föhållande med en manupulativ idiot som satt mig i skiten i tre år framåt.
Har ju avsagt mig män numera,
trots detta blev jag medlem i ännu en singelsajt igår, denna är dock konstruerad efter vetenskapliga tester osv, så man fick börja med att verkligen rannsaka sig själv och frågorna var vettiga och djupgående...och resultaten och analysen av dessa svar stämde klockrent in på mig som person, dock visar det sig att jag egentligen är en ganska positiv person (who would have thought?)
Haken med denna sida är att för att kunna ta kontakt med andra medlemar så måste man vara premium medlem (kostar as) så där föll ju hela grejjen *suck*


Så enligt dessa tester så har jag en riktigt trevligt personlighet :) såå det kan ju inte vara den det är fel på när det komer till killarna.

Då kommer problem 2, betyder utseende så mycket? Eller ja klart det betyder en del..men vilken del? Ögonen? Munnen? eller sitter skönheten i antal kilon?

Enligt flera undersökningar så faller folk oftast för ögonen...hur ska jag då tolka detta? Innebär detta att jag har livlösa och fula ögon?

Visst jag är ingen skönhet..att påstå¨nått annat skulle vara en lögn...men jag ser inte ut som ett troll i alla fall! (jag ber om ursäkt men jag har sett folk som är fulare än jag som har hittat en partner) Visst jag har några kilon övervikt men det kan väl inte vara det enda som folk stirrar sig blinda på?

Jag har några delar av min kropp som jag faktiskt gillar:
1. Munnen- mycket kyssvänlig
2. Armarna- kan kramas länge,besitter en viss styrka
3. Brösten- visst dom är lite för stora, men är ganska snygga i rätt tröja
4. Håret- snygg färg och lite lockigt
5. Rumpan- mycket klämvänlig

Så dessa delar är väl dom jag försöker rikta mina tankar på när jag är lite deppig..men det är inte så att jag ställer mig framför en spegel och säger "Gud va snygg jag är" för jag tycker inte om att ljuga för mig själv, däremot kan jag säga till mig själv att "rumpan ser bra ut i dom här jeansen" eller "fan va bra jag är på XXX" ,men jag skulle ju aldrig säga dessa saker högt naturligtvis..man får ju vara lite ödmjuk och svensk ;)

Veckans insikt: "man tror man är stresstålig..... tills man ska flytta"


Sjung om studentens lyckliga dar!....My ass!

Haha kalla mig patetisk, bitter, whatever...men faktum är att jag hatar studenttider! av följande anledningar:

1. Påminner  mig om hur gammal jag är
2. De ser så lyckliga ut..fulla av hopp inför framtiden..precis som jag för 5 år sen
3. De har inga studieskulder...än
4. De för ett jädra väsen utanför huset till kl 23 på kvällen
5. Får mig att bli avundsjuk..jag ville också ha en sån kul student men nope..tydligen har man inga roliga traditioner i små byhålor i hälsingland

Som om inte detta räckte så körde alla ekipagen förbi mig och mina vänninor i samma ögonblick som vi just kommit ut ifrån arbetsförmedlingen för att anmäla oss som officiellt arbetslösa akademiker! *grååååt*

Nåja finns värre saker att vara bitter på! T.ex det faktum att jag och min vänina kommer ta ut riktiga studentexamina snart (har läst,hört att gymnasiestudenten bara är fejk *S*) men ändå finns det inga Magistermössor..vad vill menas med detta..så efter 5 år på högskola ska man inte ens få en sketen mössa???? Har kollat runt på nätet efter dessa "magistermössor" och tydligen är det så att bara vissa höskolor/universitet har detta som tradition..så vill vi ha mössor så får det nog bli av papier mashe som en av bitcharna sa häromdan *suck*. jag vill ha ett bevis på att jag varit duktig och stått ut i flera år..annars skulle jag lika gärna kunna få ett personalkort för det (de som är insatta förstår vad jag menar).

Inte orkar jag hämta kartonger på ica heller även fast jag skulle behöva (de är eftertraktade), jag har mailat min handledare och vill ha en ny mötestid..inget svar..blää
Skulle behöva gå och försöka sälja kläder..orkar inte
Skulle fått pengar insatta av idioten idag..but no! och när man vänligt säger det till honom att han glömt..svarar han inte ens på sms som han brukar (vem är förvånad...inte jag ialla fall) men tycker ändå det är synd med tanke på att jag är pank!

Fy fan idag är livet ruttet..måste försöka ta tag i mitt liv..jag startar imorgon!


Min Student
Min student 2001...det var då det!

Världens snurrigaste helg!

Ja var fasiken ska man börja ?

Fredag:
Köksfest..oj oj oj va alkohol det blev den helgen !
Pratade ut med B i två timmar...nix det blir inget med honom *gråt* även fast jag kanske haft det på känn så sa jag det till honom att det hade varit trevligt om han hade kunnat tala om det själv..och det höll han ju med om. Sen satt vi och snackade om allt möjligt som sagt. Sen blev det kåren bara han och jag (asdåligt punkband så öronproppar behövdes) och innan han gick fick jag en liten puss. Tappade bort plånboken ett tag och upptäckte dan efter att nån snott mina pengar *morr*

Lördag:
BAKIS..med stort B! Besökte ulrik flera gånger under natten och morgonen..man ska inte dricka vin det är farligt!
Efter ett par försök att ta sig ur sängen så lyckades jag runt kl 14..sen slöa en del tills jag skulle hem till Almighty Bitch som fyllde 25 ...Grattis gumman!
Först var det fördrink (ingen lust att dricka alkohol men vad gör man itne för sina vänner) och ostbricka med diverse tillbehör, efter det var det 7 sorters kakor *mätt* med kaffe och dessutom tårta!
Sen kom alkoholen fram..kan tillägga att jag inte drack speciellt mycket den kvällen :P och eftersom porris var där så åkte naturligtvis dansmattan fram *S* satan va jobbigt det är att dansa när man är bakis ;)
Efter detta så beställde vi taxi och drog ner till kåren där det var i princip folktomt men vi tog en varsin drink och satt och snackade tills vi höll på att somna allihop. Somnade gott den natten:)

Söndag:
Verkligheten slog till på jobbet! Var gråtfärdig hela dan, hade ångest och depression.
B var trött och var därför mer asocial än vanligt så jag började tro att han var sur på mig för i fredags men så var det tydligen inte..tur det! Däremot hade han tydligen pratat med M när han kom för att hämta alkoholen på lördagen och sagt att han och jag hade pratat ut..varför berättar han detta för M??? Visst jag fick reda på att han kände sig dum över att inte ha sagt något tidigare men ändå! Trodde det var ett privat samtal liksom..fick reda på saker han aldrig sagt till någon innan.
Men i alla fall så visst har jag haft på känn hur han har kännt men nu när jag har fått det ur hans egen mun så rasade allt när jag såg honom idag...och jag insåg att jag aldrig kommer att få honom :( och det gör ont kan jag säga för jag gillar honom så otroligt mycket!
Som om inte det vore nog så fick jag ångest över att jag ska flytta...jag vill verkligen inte..det är här jag har alla mina vänner..i sthlm har jag inga och det känns förjävligt. Satt och snackade ut med M om detta och han kände det likadant...vi undrade vad vi har gjort för att förtjäna detta..livet kan ju inte bli värre..och inte bättre heller tydligen...vi kom fram till att vi antagligen varit mördare i vårat förra liv= Bad Kharma!
Så just idag har livet sugit fett och jag vill bara lägga mig ner och gråta ordentligt över B-förlusten.
M och jag har varit ovanligt snälla mot varandra idag och det känns skönt att ha någon som förstår hur man känner det..och man slipper vara så stark hela tiden som person som man ibland kan känna med andra människor.
Jag och H kom fram till i lördags att det känns jävligt lökigt att vara avundsjuk på sin bästa kompis..en av de värsta känslorna som finns tror jag..man känner sig så missunnsam fast man egentligen inte är det :/ jaja flummigt värre men jag hoppas ni förstår vad jag menar.

Har på känn att nästa vecka inte kommer bli bättre..fast M och jaghar sagt att vi ska gå på Peter Wahlbeck på fredag..kanske man får skratta ltie i alla fall :p

Over and out!

Blogghysteri!

Jahapp det är väl dax att man hänger på denna bloggtrend nu då..ja jag vet att jag är lite efter, men å andra sidan är jag ganska stolt över att vara lite anti mot alla trender som finns :P

Till exempel skulle jag aldrig i mitt liv bära rosa..(herregud det som är bara sååå inne nu-jaha så vem bryr sig).


Kan ju tala om att jag bor på gotland... och ja vi har faktiskt ett liv på vintern! Nästa gång nån kommer fråga mig den frågan kommer jag antingen säga..tja antagligen samma som du, eller säga att vi sitter och knypplar i våra små stugor och sedan lura på våra konstverk på alla dumma turister på sommaren (och dessutom ta överpris för dessa genuina gotländska konstverk).

Har pluggat i 5 år på Högskolan här på ön och börjar äntligen bli färdig..eller tja i alla fall med min ena examen..den andra får jag ta när jag har tid och råd. Men den jag håller på med nu är i alla fall Osteologi (nej det handlar inte om franska,tyska eller danska ostar) det handlar om läran om ben! Man sitter i ett laboratorium att går igenom arkeologisk benmaterial för att se hur gamla individerna var,kön,kroppslängd, eventuella sjukdomar osv. Skitkul är det i vilket fall som helst!


Om 1 månad ca så bär flyttlasset av till den kungliga huvudstaden där jag kommer bo hos mina föräldrar på en bäddsoffa tills jag hittar en egen lägenhet och förhoppningsvis ett jobb...please give me any job at all! Så min sommar kommer bestå av att försöka leva med andra människor i samma hus,dela toalett..och detta efter att ha bott själv i 5år *suck*

Dessutom kommer detta innebära att jag måste lämna alla mina vänner *gråter*..mina fina bitchar,porris,B,H m.fl


Tja men det måste finnas nått ljus i tunneln tycker man ju fast man vet ju aldrig..kan ju tillägga att mitt liv är styrt av ironiguden. För er som inte vet det är ironiguden en man (ingen kvinna kan vara så elak) som sitter antingen i himlen eller i helvetet (har inte rett ut detta än) och ser till att allt går åt helvete för en, t.ex köfenomenet (kön bredvid går alltid fortare),du skrotar till bil och dan efter ringer nån och vill köpa den...typ sånna saker är hans verk!

Ikväll bär det av på fest..ska bli kul att festa med kökspiraterna :D


    






Jag

Första inlägget

Välkommen till min nya blogg!