Bjällerklang..eh inte än va!

Ok vart ska jag börja!

hmm kan börja med praktiken:
trååååååååååååkigt!
Man sitter vid en stenåldersdator (265mb minne ) och skriver ibland,pratar inte med någon för alla är inne i sig själva. Då och då slår man upp i en bok om något ben man inte kan (askassa böcker btw) man tycker ju att ett ställe som heter bensal bör ha fler än två osteologiböcker..men näedå!
Efter det får man kolla runt bland hur mycket djur som helst för att kanske om man har tur hitta en art som passar..ha det kan man ju tro..vet ni om att det finns ungefär 411 miljoner jävla antiloparter?? inte.? ja ok så jag överdrev lite men det känns så i alla fall. Och man skulle kunna tro att en häst är en häst..nix det finns olika underarter också typ olika sorters zebror och åsnor också :P
Och låt mig inte ens börja disskutera katergorin gnagare *suck*

Inte nog med detta..vissa ben har även rester av senor,brosk och annat äckel kvar på sig *ryser* för att inte tala om alla insekter som man ibland hittar festande i benen..uäck! nyser av alla döda larver jag hittar. bendamm och skit överallt.

Men mina vänner eländet slutar inte där näedå...jag kan faktiskt bekräfta ryktet om att museifolk är nördar,japp det är sant! nån som är förvånad?
Tillåt mig att räkna upp förjade exempel:
1. hälften är fågelskådare och disskuterar gärna högt och glatt om alla fåglar dom sett,hur många kryss dom har och var man kan se den och den fågeln osv,obs de pratar gärna om olika fågelläten också (en har t.o.m spelat in fågelkvitter på mobilen från ca 100 olika fåglar)
2.är det inte fåglar de disskuterar är det fiskar (enought said)
3.då vissa där tydligen behöver en hobby har han också börjat med att kryssa bilskyltar..man ska se en bil med registreringsnr 001,002 osv i följd. de som klarat av det bäst är tydligen lapplisor (no way!)

och så håller det på fika,lunch och fika...gaaaaaaaah!

så så har mina dagar sett ut de senaste 3 veckorna..dessutom måste jag kliva upp kl 5.20 för att itne komma försent till jobbet och trängas med en massa folk på t-banan (måste alla stå precis mitt i vägen?)

jaja detta är sista veckan i alla fall..tack gode gud! sen ska jag bara koncentrera mig på uppsats,jul och pojkvän :)
Ska fira jul i nyköping ska bli väldigt trevligt,julpynt,egen julgran utan dagispyssel (yey!) m.m. ska t.o.m baka egna lussebullar och om vi orkar ..egna pepparkakor också :)

Om ganska precis 2 veckor så kommer min älskling hem..längtar så jag blir tokig! Jag bara hoppas att det inte blir nått krångel så han inte kommer hem som han ska.
Just nu är de i alla fall någonstans på atlanten på väg till savannah i georgia en resa som tar ca 10-12 dagar så har man tur så är han framme på lördag. Efter det bär det av till Jacksonville i Florida..sen får han baske mig komma hem till sverige igen..vi har skitmycket att göra ju!

så nu är det väl snart dax att krypa till kojs om jag ska kunna ta mig upp imorgon och kolla på äckliga ben :P

hare kalas

hmm btw..så fort jag fixat en kabel till min mobil så ska jag tanka över lite bilder som jag tagit på jobbet..tänkte att ni skulle få se allt det myyysiga som jag pysslar med..eller inte :P