Vet att jag är sämst på att uppdatera :P

Sååå en uppdatering kanske vore i sin ordning även om jag inte har så mycket att skriva om.
Lär nog få ta inläggen i omgångar *S*

Sist jag skrev så var det oktober och efter det har det faktiskt inte hänt så mycket. hade tänkt skriva om londonresan men så gjorde min käre A det på sin blogg så då tyckte jag att det var onödigt att jag också gjorde det.

Annars har jag mest suttit hemma efter jag blev av med jobbet på museet.
Vi har inte kuskat runt så mycket heller, vi var till ikea i november och det var väl nog det mest spännande som hänt sen vi var till london *S*

Tiden kom och gick och julen började visa sig så smått. Var egentligen meningen att A skulle åka på jobb innan jul men på grund av hans företags policy som verkar vara att strula så mycket som möjligt med avlösningarna så fick han inte åka ut förrän på nyårsafton.

Julen spenderades med min familj och vi hade det rätt trevligt, sen blev det en del besökande i mellandagarna till andra släktningar..ni vet hur det brukar vara :)
Efter det så var det ju bara hem och packa och tvätta inför A:s stundande resa till Venezuela.

Nyårsaftonen spenderades i lugn och ro hemma hos familjen och inget extravagant hände direkt.

Under januari månad har jag mest suttit och sökt jobb eller varit hemma hos familjen. Hann även med en sväng till uppsala för en fika,shopping och bio. Det var väldigt trevligt måste jag säga!

Sen var det dax att fira mammas födelsedag i slutet av januari, hon fick en tekanna av mig och A och blev mycket glad för denna.

Den 2:a februari skulle jag så dra till stockholms universitet för ett symposium till minne av Ebba During som gick bort förra året.
En hel dag med Osteologi, helt i min smak..tydligen i träsmak dessutom för ajajaj va de stolarna var obekväma.
satt och vred och vända på mig flera gånger i minuten kändes det som, fick ont i både rygg och röv :P
Dessutom fick vi inget förmiddags´kaffe noterade jag och bitchen torrt.
Även våran föredetta lärare var där och bitchen tyckte vi skulle vinka vilket inte jag tyckte utan jag ville hålla en låg profil iom att uppsatsen inte är klar än! Men man kunde ju inte undvika henne för evigt.
Så det blev ett samtal med henne om det till slut också.
Efter en sopplunch gav sig bitchen och jag ut efter att hitta koffein av nått slag. Vid första anhalten hittade vi bara en kaffebryggare, hmm nej inte rätt så vi gav oss vidare i jakten. Och ja! på nästa våning tronade den så stolt...en kaffeautomat!! Som tur var hade jag plånboken full med skrammel annars hade jag nästan börjat gråta tror jag.
Så en liten automatcappuccio gick ner..ahhh.

Efter en lååång föreläsningt ill var det fika :D Och här hade de tagit i minsann..skulle giss att det t.o.m var hembakt för det var mer än 7 sorter på det bordet och girig som man är hade man nog helst velat ta av allt..men så kom ju min uppfostran i vägen så det blidde bara 3 sorter ..fan! Det lustiga är att så fort bitchen ser kakor och kaffe blir hon helt stissig..hon stod faktiskt i kaffekön och bokstavligt taget hoppade av förväntan. man kan inte skylla på sockerkick heller för det hade hon itne fått någon på länge och hennes håller inte i sig så länge heller.

Kvällen (ja du hörde rätt kvällen) fortsatte med avslutning,diskussion och en föreläsning till. Strax efter 19 var vi färdiga och kunde bege oss hemåt. Och jäklar anåda vad det hade snöat när vi kom ut..så bitchen fick sopa av sin bil och jag gick mot tunnelbanan..hehe.

Sen åkte jag hem till min lilla tomma lägenhet dagen efter och där har jag suttit sen dess och inte gjort särskilt mycket. Förutom att börja med en ny diet. eller ja jag har varit hemma hos en kompis och kollat på film och snackat, och sen har jag varit hem till svärmor och käkat lunch och haft det trevligt.

A vantrivs på jobbet som vanligt och behandlas som skit, som tur är så är det inte lång tid kvar innan han får åka hem och sen kommer han aldrig mer jobba för dom.

I torsdags förlovade sig min syster med sin pojkvän..kul för dom. jag är inte ett dugg avis..nope,nix, not me (se det gröna monstret titta fram och peka finger). Hon har väl i princip flyttat in temporärt hemma hos honom..men det är av helt andra anledningar.

Så så mcyket har jag gjort sen oktober..sa ju att det inte var mycket :P

Jag ska försöka bli bättre på att uppdatera..måste ju bra vänta tills det händer nått. hur kul är det för er att läsa att jag idag har vaknat,slagit på datorn,druckit vatten och sen suttit och läst resten av dagen?? nej just de :P

Btw till er som inte röstade på E-type & The Poodles till finalen i globen borde antingen få stryk eller seriöst tänka över eran musiksmak!
Men varför inte skicka en låt som osar dansband och som försöker smöra för hela kontinenten??, snacka om att skämma ut sig..*suck*
Tänker inte ens gå in på fjortispopen som Amy Diamond klämmer fram *kräks* Någon som räknat antalet gånger som ordet baby dyker upp i hennes text?
Kan ju bara hoppas att dagens tävlig går bättre och att det bara är sopor som går vidare till andra chansen hädanefter!

Puss och kram till er